„Бе Плюс“ ООД предлага услуги свързани с изкупуване на просрочени задължения по договори за заеми, кредит и лизинг. Услугата е предназначена за физически и юридически лица, които имат временни финансови затруднения и търсят възмоност да да намалят задължения по кредити и лизингови договори. Основни наши партньори са банкови и небанкови финансови институции цедиращи вземанията си към „Бе Плюс“ ООД.

 

Ефектът от този вид сделка са:

  • разсрочване на задължението;

  • възможност за намаляване на задължението с до 50% от основната главница;

  • значително намаляване на дължимите погасителни вноски;

Услугата се предлага в два варианта:

  • пълно изплащане на намаленото задължение от страна на длъжника;

  • рефинансиране чрез предоставяне на заем от страна на „Бе Плюс“ срещу определена първоначална вноска от страна на клиента (пари или дообезпечение с недвижим имот).

Цялата необходима информация и условия по заема можете да получите, като се свържете с наш кредитен консултант на тел. 02 986 55 66 - кредитиране или като ни изпратите Вашето запитване на e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

 

Общи условия на „Бе плюс” ООД

Лихвите по всички видове кредити са с фиксиран размер и се определят в съответствие с критериите, предвидени в Общите условия за предоставяне на парични заеми и договори за цесия на парични вземания на юридически и физически лица на „Бе Плюс” ООД